Bogføring og bogholderi

Hos AHJ Revision kan du vælge at få bogføring af alle dine bilag eller selv at stå for det. Enten helt eller delvist. Vi er med på sidelinjen og støtter dig, så du kan overholde deadlines med moms og udarbejdelse af det årlige regnskab.

Vi ved, at der stilles store krav til virksomheders regnskaber og administration fra offentlige. Derudover kan det også være meget tidskrævende for mindre virksomheder, hvor der eksempelvis kun er en indehaver eller få ansatte. Vi hjælper dog både små og mellemstore virksomheder. Ring til os på telefon 4814 2550, så tager vi en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med virksomhedens bogholderi.

Vores mangeårige erfaring med bogholderi og bogføring gør, at vi altid står klar til at hjælpe dig med bl.a. digital bogføring og relaterede ydelser. Skal din virksomhed bruge skatterådgivning, står vi også til rådighed. Når vi står for din virksomheds bogholderi, stræber vi for at optimere din virksomheds økonomifunktion, så du kan fokusere på egne kernekompetencer.

Bogføring og bogholderi uanset branche

Vores ultimative mål er at blive jeres foretrukne revisor. Uanset branche og virksomhedens størrelse, kan vi hjælpe. Vores ydelser kan tilpasses jeres behov og I bestemmer selv hvor meget I vil involveres. Læs mere om os her.

Når vi overtager din virksomheds bogføring og bogholderi, kan det blandt andet medføre store besparelser, da der ikke opstår uforudsete omkostninger som følge af fejlbehæftet arbejde m.v.

Vi lægger stor vægt på, at du har en ordentlig grundregistrering af dine bilag og at kvaliteten af disse bilag opfylder kravene hos SKAT ved en efterfølgende kontrol. Hvor ofte jeres virksomhed har behov for bogføring, afhænger af virksomhedens størrelse, branche m.v. Behovet stiger når jeres arbejde er forbundet med omfattende mængde bilag eller når i håndterer store summer i kontanter.

Få et uforpligtende møde om bogholderi og bogføring

Vi kan anbefale mange bogføringssystemer, bl.a. e-conomic, c5, focus it m.fl., og hjælper dig gerne i gang med kontoplaner og kontering af bilag ved opstart af virksomhed.

Ring til os på telefon 48 14 25 50 og få en snak med os. Du skal også være velkommen til at sende os en e-mail på revisor@ahjrevision.dk. Vi hører til på Toftebakken 15, 1.sal, Birkerød, tæt på Allerød og Hillerød og kun 10 minutters gang fra stationen.

Lad os tage et møde

Har din virksomhed brug for et godt samarbejde med en erfaren og rutineret revisor, så lad os tage et møde og i fællesskab drøfte forudsætningerne – og se om kemien passer.

Skriv til mig her

Annette portræt firkant

"For os er det ikke væsentligt om din virksomhed er stor eller mindre, for alle har brug for et ordentligt regnskab samt god rådgivning og revision."

Annette Holm Jensen
Registreret Revisor