Regnskab
– Styr på virksomhedens økonomi

Regnskab

Et regnskab skal udarbejdes for alle virksomheder jævnligt. Hos AHJ Revision, tilbyder vi hjælp til regnskab, der lever op til lovgivningens krav. Vi sørger bl.a. for, at din bunke af bilag bliver overskuelig, så du kan få et overblik over din virksomheds økonomi/regnskab.

Du skal have et regnskab, som viser alle de økonomiske aktiviteter, dit firma har haft i løbet af et år. Det indebærer løbende bogføring af de økonomiske aktiviter som lønsedler, fakturaer, kontoudtog, regninger med mere. Dette dokumenteres, så virksomhedens årsregnskab er nemt at holde styr på. Du kan også bruge din løbende bogføring, måneds- eller kvartalsregnskaber til at beregne den salgs- og købsmoms, du skal indberette.

“For os er det ikke væsentligt om din virksomhed er stor eller mindre,
for alle har brug for et ordentligt regnskab samt god rådgivning og revision.”

Annette Holm Jensen
Registreret Revisor

Danmarks lovgivning ift. hjælp til regnskab

Reglerne for hvordan du skal udarbejde dit regnskab afhænger af din virksomheds størrelse. I Danmark er der lovgivning for, hvornår du skal have professionel revision for din virksomhed. Hvis dit firma opfylder minimum 2 af de følgende 3 krav, er det tilladt selv, at udarbejde regnskabet:

  • Under 4 millioner i aktivsum
  • Under 8 millioner i omsætning
  • Under 12 ansatte

Opfylder din virksomhed ikke kravene, skal du bruge en registreret revisor til at udarbejde regnskabet. Vælger du os til at stå for din virksomheds regnskab, kan du få en totalløsning, som bl.a. kan indholde:

  • Skatterådgivning
  • Økonomistyring
  • Generationsskifte
  • Omstrukturering

Kontakt os på telefon 23 26 45 50 eller e-mail revisor@ahjrevision.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med virksomhedens regnskab.

Få hjælp til regnskab

Bogføring og årsregnskab kan være kompliceret, hvorfor flere og flere virksomheder og iværksættere vælger at lade en registreret revisor stå for bogføringen og udarbejdelse af årsregnskabet. Vi kan hjælpe dig gennem processen fra start til slut. Kravene for kvalitet er sat højt hos os.

Selskaber kan vælge mellem revision, udvidet gennemgang, review eller assistance-erklæringer afhængigt af, hvad årsrapporten/årsregnskabet skal bruges til og hvad lovgivningen kræver. Vores kernekompentencer er årsregnskaber, hvor vi følger lovgivningen og den gældende praksis på området. Skal du bruge hjælp til regnskab, kan du kontakte os på telefon 23 26 45 50 eller sende en e-mail til revisor@ahjrevision.dk.

Skriv til mig her

Lad os tage et møde

Har din virksomhed brug for et godt samarbejde med en erfaren og rutineret revisor, så lad os tage et møde og i fællesskab drøfte forudsætningerne – og se om kemien passer.

Du er velkommen til at ringe på telefon 23 26 45 50 eller sende en e-mail til revisor@ahjrevision.dk