Skatterådgivning og skat

Skatterådgivning og skat

Skatterapportering samt -planlægning kan være besværligt. Der kommer ofte ændringer i skattelovene, der kan gøre det uigennemskueligt og omfattende at finde hoved og hale i det hele. Derfor tilbyder vi som registreret revisor professionel skatterådgivning. Vi har styr på lovgivningen, så du ikke behøver have det. Dermed kan du fokusere på det, du er god til. Hos AHJ Revision er det vigtigt, at kvaliteten er i orden. Derfor sætter vi høje krav til vores eget arbejde. Læs mere om os og vores standarder for kvalitet.

Vi yder skatterådgivning inden for mange områder, heriblandt:

  • Årsregnskab/årsrapporter
  • Skatterådgivning
  • Stiftelse af selskaber
  • Fusion af selskaber
  • Opstart af virksomheder
  • Generationsskifte
  • Rekonstruktion af kriseramte virksomheder
  • Virksomhedsordningen
  • Forældres køb af udlejningsejendomme

Rådgivning inden for SKAT

Så snart en virksomhed foretager erhvervsmæssige dispositioner, er det altid en skattemæssig påvirkning, hvorfor alle virksomheder som udgangspunkt bør rådføre sig med professionel skatterådgivning. Denne skatterådgivning kan være alt fra skattemæssig indkomstopgørelse samt sambeskatning, skattefradrag og skattemæssige afskrivninger til skatteplanlægning af dispositioner/køb/salg, forberedelse af generetionsskifte, skatteoptimering mv.

Som din lokale revisor i Birkerød og Holte, giver vi dig et uforpligtende tilbud på skatterådgivning.

“For os er det ikke væsentligt om din virksomhed er stor eller mindre,
for alle har brug for et ordentligt regnskab samt god rådgivning og revision.”

Annette Holm Jensen
Registreret Revisor

Formål med skatterådgivning

Med den rigtige skatterådgivning kan du opnå store fordele. Derfor tilbyder vi, som din lokale revisor, professionel skatterådgivning med henblik på at strømline dit regnskab og effektivisere dine økonomiske aktiviteter.

Vores formål med at rådgive dig omkring afgifter, moms og skatteforhold er, at du får det bedste økonomiske resultat. Vores vision er at yde effektiv og kvalificeret skatterådgivning på et højt fagligt niveau – i øjenhøjde med dig som kunde.

Vi står til rådighed for enhver – alt fra private til små samt mellemstore virksomheder. Har din virksomhed brug for rådgivning, kan du altid kontakte os.

Skatterådgivning for virksomheder og private

Vi sikrer, at vi finder den mest optimale løsning for din virksomhedsøkonomi og virksomhed ved at arbejde løsningsorienteret med de udfordringer, som du skulle have med skat. Er du privatperson, kan vi selvfølgelig også hjælpe.

Ring og få en snak med os på telefon 23 26 45 50 eller send os en e-mail på revisor@ahjrevision.dk. Vi bor på Toftebakken 15, 1.sal, Birkerød, tæt på Allerød samt Hillerød, og kun 10 minutters gang fra stationen.

Skriv til mig her

Lad os tage et møde

Har din virksomhed brug for et godt samarbejde med en erfaren og rutineret revisor, så lad os tage et møde og i fællesskab drøfte forudsætningerne – og se om kemien passer.

Du er velkommen til at ringe på telefon 23 26 45 50 eller sende en e-mail til revisor@ahjrevision.dk