Revision for store og små virksomheder

Som revisionsfirma, i Birkerød nær Farum og Hørsholm, med mange års erfaring, er revision et af vores kernekompetencer. Det udføres for selskaber, hvor lovgivningen kræver revision eller hvor selskaber frivilligt har valgt at fortsætte med revision, selvom størrelsen af selskabet kan undlade det. Revision giver en stor grad af sikkerhed for regnskabets rigtighed.

Lovpligtig revision

Anpartsselskaber, aktieselskaber og visse andre virksomheder samt institutioner er underlagt lovpligtig revision. Tilhører din virksomhed regnskabsklasse B, C eller D er det et krav, at en eller flere registrerede revisorer gennemgår årsrapporten.

Gennemgang og kontrol

Revision for virksomheder er en uvildig gennemgang og kontrol af regnskabet. Vi finder hovede og hale i virksomhedens årsregnskab og om det overholder regnskabslovens generalklausul. Vi sikrer også at regnskabet giver et retvisende billede af virksomhedens aktiver, passiver, finansielle stilling samt resultat. Alle kan også omtales som soliditet, likviditet og indtjening.

Ring og få en snak med os, vi bor Toftebakken 15, 1.sal, Birkerød, kun 10 minutters gang fra stationen.

Lad os tage et møde

Har din virksomhed brug for et godt samarbejde med en erfaren og rutineret revisor, så lad os tage et møde og i fællesskab drøfte forudsætningerne – og se om kemien passer.

Skriv til mig her

"For os er det ikke væsentligt om din virksomhed er stor eller mindre, for alle har brug for et ordentligt regnskab samt god rådgivning og revision."

Annette Holm Jensen
Registreret Revisor