Revision
for store og små virksomheder

Revision

Som revisionsfirma i Birkerød nær Farum og Hørsholm, med mange års erfaring, er revision en af vores kernekompetencer. Det udføres for selskaber, hvor lovgivningen kræver revision eller hvor selskaber frivilligt har valgt at fortsætte det, selvom størrelsen af selskabet kan undlade det. Med en professionel revisor i din virksomhed er du sikker på at dine regnskaber lever op til standarderne. Læs mere om os og vores krav til kvalitet. Vi hjælper både små og store virksomheder med bogføring, bogholderi, revision m.m.

Lovpligtig revision

Anpartsselskaber, aktieselskaber og visse andre virksomheder samt institutioner er underlagt lovpligtig revision. Tilhører din virksomhed regnskabsklasse B, C eller D er det et krav, at en eller flere registrerede revisorer gennemgår årsrapporten.

“For os er det ikke væsentligt om din virksomhed er stor eller mindre,
for alle har brug for et ordentligt regnskab samt god rådgivning og revision.”

Annette Holm Jensen
Registreret Revisor

Gennemgang og kontrol

Revision for virksomheder er en uvildig gennemgang og kontrol af regnskabet. Vi finder hoved og hale i virksomhedens årsregnskab og afgør, om det overholder regnskabslovens generalklausul. Vi sikrer også at regnskabet giver et retvisende billede af virksomhedens aktiver, passiver, finansielle stilling samt resultat. Alle kan også omtales som soliditet, likviditet og indtjening. Skal du bruge skatterådgivning, kan du kontakte os til enhver tid.

Få hjælp til revision

Med mange års erfaring kan du hos os trygt og sikkert få hjælp til revision. Vores brede fagviden gør det nemt at give dig den rette service. Vi har en lang række kompetencer, som gør din virksomheds regnskab mere overskuelige og brugbare. Udnyt det fulde potentiale med os som revisor.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende møde. Ring til 23 26 45 50 og tag en snak med os. Vi bor Toftebakken 15, 1.sal, Birkerød, kun 10 minutters gang fra stationen.

Skriv til mig her

Lad os tage et møde

Har din virksomhed brug for et godt samarbejde med en erfaren og rutineret revisor, så lad os tage et møde og i fællesskab drøfte forudsætningerne – og se om kemien passer.

Du er velkommen til at ringe på telefon 23 26 45 50 eller sende en e-mail til revisor@ahjrevision.dk