Om AHJ Revision

Om AHJ Revision

Regnskaber skal udarbejdes for alle virksomheder. Hos AHJ REVISION, kan vi hjælpe med at regnskabet lever op til lovgivningens krav. Vi sørger for at din bunke af bilag bliver overskuelig, så du kan få et overblik over din virksomheds økonomi/regnskab.

Du skal have et regnskab, som viser alle de økonomiske aktiviteter, dit firma har haft i løbet af et år. Det indebære løbende bogføring af de økonomiske aktiviter som lønsedler, fakturaer, kontoudtog regninger med mere. Dette dokumenteres, så virksomhedens årsregnskab er nemt at holde styr på. Du kan også bruge din løbende bogføring, måneds- eller kvartalsregnskaber til at beregne den salgs- og købsmoms, du skal indberette.

Jeg kan hjælpe dig med:

Lad os tage et møde

Har din virksomhed brug for et godt samarbejde med en erfaren og rutineret revisor, så lad os tage et møde og i fællesskab drøfte forudsætningerne – og se om kemien passer.

Skriv til mig her

"For os er det ikke væsentligt om din virksomhed er stor eller mindre, for alle har brug for et ordentligt regnskab samt god rådgivning og revision."

Annette Holm Jensen
Registreret Revisor